ثبت رکورد جدید در سودآوری شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران
مدیرعامل هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران در سفر یک روزه به بوشهر با هدف ارزیابی عملکرد عملیاتی و مالی و بررسی پروژههای توسعهای؛ از شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران یکی از زیرمجموعههای اصلی این هلدینگ بازدید کرد.
به گزارش جهان معدنن و به نقل از روابطعمومی هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران؛ دکتر سعید زرندی مدیرعامل این هلدینگ در این سفر همچنین با استاندار جدید بوشهر دیدار و در خصوص تقویت همکاریهای اقتصادی و صنعتی در منطقه بوشهر گفتوگو کرد.
دکتر زرندی در جریان این بازدید از عملکرد مثبت شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران در سال مالی 1403 تقدیر کرد و گفت: شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران در مدت مذکور موفق شد با ثبت رکورد جدید در سودآوری؛ گام بزرگی در راستای اهداف کلان هلدینگ صنایع شیمیایی ایران بردارد.
وی با تاکید بر اینکه سود خالص این شرکت نسبت به سال قبل بیش از 100 درصد افزایش یافته است، گفت: درآمد عملیاتی کل این مجموعه نیز با رشد 210 درصدی به بیش از 20 هزار میلیارد ریال رسیده است. درآمد حاصل از اجاره مخازن نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل؛ از رشد چشمگیر 82 درصدی برخوردار بوده است.
دکتر زرندی با اشاره به اینکه تناژ صادراتی این شرکت از 53 هزار تن در سال 1400 به 190 هزار تن در سال 1403 افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: در همین راستا ارزش ریالی صادرات نیز از 13 هزار میلیارد ریال به 74 هزار میلیارد ریال رسیده که حاکی از مدیریت موفق و بهرهبرداری بهینه از زیرساختها دراین مجموعه است.
مدیرعامل هلدینگ صنایع شیمیایی ایران در ادامه این بازدید از پروژه توسعه مخازن ذخیرهسازی در بوشهر با ظرفیت 11 هزار متر مکعب که هماکنون از 61درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است؛ بازدید کرد.
وی همچنین به بررسی روند احداث مخازن جدید در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با ظرفیت 96 هزار متر مکعب پرداخت و گفت: این پروژهها با هدف افزایش ظرفیت عملیاتی و ارتقاء جایگاه شرکت در صنعت بندری و لجستیک کشور اجرا میشوند. این در حالی است که اخذ مجوز افزایش ظرفیت بهرهبرداری مخازن بوشهر به 700 هزار تن؛ جایگاه شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران را در سطح ملی و منطقهای تقویت کرده است.
در همین راستا دکتر زرندی در خصوص شرکت حملونقل «رخش» رهیار خدمات شیران که به تازگی یکی از شرکتهای زیرمجموعه شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران تشکیل شده، گفت: این شرکت با سرمایه اولیه 100 میلیون ریال و خرید 12 دستگاه تانکر؛ توانسته در نیمه اول سال 1403 بیش از 39 هزار تن مواد شیمیایی حمل کند. به گفته وی این فعالیتها به طور مستقیم به رشد زنجیره ارزش هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران کمک کرده و خدمات حملونقل را در سطح کشور گسترش داده است.
دکتر زرندی با تاکید بر اینکه موفقیت شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران و سایر زیرمجموعههای هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران نشاندهنده هماهنگی استراتژیک در این مجموعه است، در پایان خاطرنشان کرد: این دستاوردها نتیجه تلاشهای هماهنگ در توسعه زیرساختها و تقویت بهرهوری است. در همین خصوص ما به دنبال اجرای پروژههای بیشتر و دستیابی به اهداف کلان سودآوری و توسعه پایدار هستیم.
شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران با بیش از ۵۰ سال تجربه در امر حملونقل زمینی، تخلیه و بارگیری، نگهداری صادرات و واردات مواد شیمیایی و پتروشیمیایی با داشتن تأسیسات منحصربهفرد شامل اسکله اختصاصی ۹ مخزن ذخیره مجموعاً با ظرفیت ۳۲۲۵۰ متر مكعب، سکوهای تخلیه و بارگیری از کامیون به مخازن و کشتی و بالعکس و سیستم اطفاء حریق در بوشهر خدمات ذخیرهسازی مواد شیمیایی و پتروشیمیایی به صادرکنندگان و واردکنندگان را ارائه میدهد.
«سدشت» به ازاء هر سهم 242 تومان سود تقسیم کرد
مجمععمومی عادی سالانه شرکت صنایع سیمان دشتستان عصر امروز با حضور بیش از ۹۸ درصد سهامداران در هتل ارم تهران برگزار شد.
به گزارش جهان معدن و به نقل از روابطعمومی شرکت صنایع سیمان دشتستان؛ مجمععمومی عادی سالانه شرکت در انتها با تقسیم سود ۹۰درصدی معادل ۲۴۲تومان به ازاء هر سهم مورد تصویب سهامداران قرار گرفت.
صاحبان سهام این شرکت شامل کارگزاری سهامعدالت ۱۲.۵درصد، سرمایهگذاری استانی ۲۰.۸۳درصد، سیمان داراب ۱۵.۹۰درصد، توسعه سرمایه و صنعت غدیر ۳۹.۸۹درصد، سیمان سپاهان ۱۰.۰۵درصد و سایر سهامداران ۱.۱۸ درصد است.
مهندس محمد حقشناس مدیرعامل شرکت صنایع سیمان دشتستان در ابتدای مجمععمومی گزارشی از عملکرد شرکت طی سال مالی گذشته ارائه داد و در ادامه از برنامههای توسعهای سیمان دشتستان سخن گفت و در پایان پاسخگوی سوالات سهامداران حاضر در مجمع بود.
وی تاریخ تاسیس شرکت را سال ١٣٧٠ عنوان کرد و گفت: شرکت صنایع سیمان دشتستان در فروردین ماه ١٣٨۶ در بورس پذیرش شد که آخرین افزایش سرمایه شرکت در شهریور ماه ١۴٠٣ بوده است.
مهندس حقشناس با بیان اینکه ایران ششمین تولیدکننده سیمان با تولید ۶۵میلیون تن در سال است، گفت: سال گذشته تولید سیمان در حدود ٧١میلیون تن بود که ۶۶میلیون تن آن در داخل کشور مورد استفاده قرار گرفت.
مدیرعامل سیمان دشتستان با تاکید بر اینکه تولید شرکت در سال مالی ۱۴۰۲ در حدود ١٠۵درصد افزایش داشته است، گفت: این میزان رقمی در حدود ۵۵٢ هزار تن فروش داخلی بود که نسبت به فروش صادرات از ٢٨ درصد رشد برخوردار است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه خوشبختانه سال مالی گذشته تقریبا سالی بدون حادثه برای شرکت بود، خاطرنشان کرد: اولین انتخاب متخصصان برای اشتغال در صنعت سیمان در استان؛ ارتقاء بهرهوری و حفظ کرامت نیروی انسانی و افزایش رضایتمندی، بهینهسازی مصرف انرژی در راستای جلوگیری از اتلاف منابع، بازاریابی بینالمللی و افزایش کیفی فروش در راستای سودآوری از برنامههای راهبردی شرکت است.
مهندس حقشناس در این مراسم آخرین افزایش سرمایه شرکت را شهریور ماه سالجاری عنوان کرد و گفت: آخرین افزایش سرمایه شرکت که شهریور ماه سالجاری صورت گرفت؛ بیش از ١١١ درصد بود که به موجب آن سرمایه شرکت به بیش از ٢۵٠ میلیارد تومان رسید.
مدیرعامل شرکت صنایع سیمان دشتستان دستاوردهای این مجموعه در حوزه بازاریابی و فروش را چنین تشریح کرد و گفت: سیمان تولیدی شرکت به ۳کشور عراق، کویت و بازارهای شرق آفریقا از جمله سومالی صادر میشود. ضمنآنکه «سدشت» بیش از ۲۰۰درصد رشد صادراتی کلینکر به کشور عراق را نسبت به سال مالی گذشته تجربه کرده است.
مهندس حقشناس با بیان اینکه تعداد مشتریان صادراتی «سدشت» به بیش از ۹ مشتری رسیده است، گفت: ۶٧٠ میلیارد سود خالص شرکت بوده و شرکت ۱۰۰درصد تعهد ارزی خود را انجام داده است.
مدیرعامل شرکت صنایع سیمان دشتستان گفت: تعویض تجهیزات و اجرای ساختمان پست آسیاب سیمان ۲، خرید و راهاندازی آسانسور صنعتی دپارتمان آسیاب سیمان، ارتقاء برج خنککن کارخانه، اورهال باند آموند قدیمی کلینکر آسیاب سیمان و اورهال باند سیلوی رجکت کلینکر بخشی از پروژههای آتی شرکت است.
در پایان مجمععمومی عادی سالانه شرکت صنایع سیمان دشتستان تقسیم سود ٩٠ درصدی به ازاء هر سهم ٢۴٢ تومان مورد تصویب سهامداران قرار گرفت.
انتشار عمومی گزارش یکساله عملکرد سازمان منطقه آزاد انزلی
گزارش یکساله عملکرد سازمان منطقه آزاد انزلی به صورت عمومی منتشر شد.
به گزارش جهان معدن؛ گزارش یکساله عملکرد سازمان منطقه آزاد انزلی به صورت عمومی منتشر شد.
این گزارش را از قسمت پایین دانلود کنید
حضور آسیاتک در رویداد هفته ایران دیجیتال
به گزارش جهان معدن و به نقل از روابط عمومی شرکت انتقال دادههای آسیاتک، این مجموعه با ارائه جدیدترین دستاوردهای خود در زمینه توسعه شبکه فیبر نوری، راهکارهای سازمانی و خانگی در پنجمین رویداد هفته ایران دیجیتال حضور دارد.
حضور مدیرعامل آسیاتک در نشست تخصصی فیبر نوری
مهندس محمدعلی یوسفیزاده، مدیرعامل آسیاتک در نشست تخصصی «شبکه فیبرنوری FTTH وG5 فرصتی برای توسعه، ناترازی اینترنت در کمین است» که در روز اول این رویداد برگزار میشود، حضور دارد و نظرات تخصصی خود را ارائه میدهد.
آسیاتک امروز بیش از یک میلیون خانوار در کشور را تحت پوشش فیبر نوری خود قرار داده و اتصال بیش از ۳۰ هزار خانوار را در ۱۱۵ شهر برقرار کرده است.
این رویداد، ششم و هفتم آذرماه در مرکز همایشهای مدیریت صنعتی برگزار میشود.
برگزاری نخستین پیشرویداد دانشجویی چادرو ۲۰۲۴ در دانشگاه یزد
نخستین پیشرویداد دانشجویی چادرو ۲۰۲۴ در دانشگاه یزد برگزار میشود.
به گزارش جهان معدن ؛ مرکز نوآوری نوچاد با همکاری انجمنهای علمی دانشگاه یزد، نخستین پیشرویداد دانشجویی دومین رویداد چادرو ۲۰۲۴ را برگزار میکند. این پیشرویداد به منظور آشنایی دانشجویان با رویداد اصلی و گسترش فرهنگ نوآوری و خلاقیت در میان دانشجویان برگزار میشود.
زمان: سهشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۱۴
مکان: یزد، دانشگاه یزد، سالن دکتر جلیلشاهی
لینک ثبتنام:
گواهینامههای سیستمهای مدیریتی آسیاتک تمدید شد
آسیاتک با کسب تاییدیه استانداردهای مدیریتی، موفق به تمدید گواهینامههای ایزو و ۵S خود شد.
به گزارش جهان معدن و به نقل از روابط عمومی شرکت انتقال دادههای آسیاتک؛ فرایند ممیزی تمدید اعتبار گواهینامه های این شرکت طی روزهای نوزدهم و بیستم آبان سال جاری انجام گرفت و به دلیل انطباق آنها با استانداردهای موجود، گواهینامههای IS۰۹۰۰۱:۲۰۱۵، ISO۱۴۰۰۱:۲۰۱۵، ISO۴۵۰۰۱:۲۰۱۸، ISO۱۰۰۰۱-۲-۳-۴:۲۰۱۸، ISO۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ و اصول آراستگی محیط کار مبتنی بر ۵S آن تمدید شد.
گفتنی است، فرایند ارزیابی توسعه سیستمها و ابزارهای مدیریتی در سایر بخشهای این شرکت، طی ۱۳ سال اخیر بهصورت مستمر توسط ممیزیهای خارجی در حال انجام است.
رکوردزنی تولید در صبا فولاد خلیج فارس / جزئیات طرح های توسعه فصبا
شرکت صبا فولاد خلیج فارس در شش ماه نخست سال ۱۴۰۳ موفق به ثبت دستاوردهای غرورآفرین در عرصه های تولید و سودآوری و پروژه توسعه شد و پروژه احداث واحد احیاء مستقیم شماره ۲ این کارخانه نیز به میزان ۱۵ درصد پیشرفت داشته است.
جزئیات رکوردهای ۶ ماهه
به گزارش جهان معدن و به نقل از روابط عمومی صبافولاد خلیج فارس ؛ این شرکت طی این مدت توانست، ۳۰ رکورد تولید روزانه، ۲ رکورد تولید ماهیانه در فروردین و شهریور ۱۴۰۳ ، رشد ۲۷ درصدی تولید در ۹ ماهه سال مالی ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال مالی گذشته با تولید ۹۷۹ هزار و ۱۷۴ تن بریکت گرم، شکسته شدن رکورد تولید ماهیانه با تولید ۱۳۲ هزار و ۸۴۸ تن در شهریور ۱۴۰۳ و افزایش ۱۲ درصدی تولید در شش ماه نخست سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه گذشته را به ثبت برساند.
صبا فولاد خلیج فارس در زمینه سودآوری نیز موفق به تحقق رشد ۱۱ درصدی سودآوری در شش ماه نخست سال مالی ۱۴۰۳ با تحقق بیش از هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان سود خالص شد.
جزئیات طرحهای توسعه
تسریع در روند اجرای احداث واحد احیاء مستقیم مگامدول شماره ۲ تولید بریکت گرم (HBI) با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیون یورو، ظرفیت تولید یک میلیون و ۷۶۰ هزار تن بریکت گرم در سال در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار و میزان اشتغال زایی مستقیم طرح ۴۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم پنج هزار نفر از دیگر محورهای عملکردی این شرکت در سال ۱۴۰۳ بوده است.
شرکت صبا فولاد خلیج فارس در زمینه پروژه توسعه کارخانه در راستای تحقق مرحله به مرحله توسعه هدف گذاری شده، احداث یک واحد احیای مستقیم به ظرفیت تولید یک میلیون و ۷۶۰ هزار تن بریکت گرم (HBI) در سال برای فاز۲ و در ادامه احداث واحد فولادسازی و ریخته گری تختال نازک و نورد ورق به ظرفیت ۳ میلیون تن در سال جهت تکمیل زنجیره فولادی را هدف گذاری کرده است.
استفاده از کوره مگا مدول احیاء مستقیم روش میدرکس، تولید بریکت گرمHBI و پیش بینی انتقال آهن اسفنجی داغ به کوره های قوس الکتریکی که باعث صرفه جوئی قابل توجهی در مصرف برق و افزایش بهره وری خواهد شد از ویژگیهای خاص این پروژه است.
کل این پروژه به میزان ۱۵ درصد پیشرفت داشته است و مهمترین و شاخصترین اقدامات صورت گرفته در خصوص پروژه احیاء ۲ از ابتدا تا کنون به شکلی بوده که در بخش مهندسی به میزان بیش از ۸۲ درصد پیشرفت داشته، در بخش تامین به میزان بیش از ۴۴ درصد ارزش کل پروژه قرارداد شده و در بخش اجرا نیز به میزان پنج درصد پیشرفت داشته است.
سایر پروژه های شاخص و در دست اقدام این شرکت نیز شامل احداث واحد سولفورزدایی واحد احیاء شماره ۱ با بیش از ۴۵ درصد پیشرفت، احداث سیستم پیش تصفیه برای واحد RO با بیش از ۶۲ درصد پیشرفت، پروژه تامین و اجرای خط لوله انتقال آب GRP با ۵۸ درصد پیشرفت و اخذ انشعاب ۱۰ اینچ از خط ۳۰ اینچ منطقه ویژه خلیج فارس با ۹۳ درصد پیشرفت است.
افتتاح غرفه پارس کیمیا در همایش «چشمانداز صنعت ساختمان ایران»
غرفه گروه توسعه عمران و سازندگی پارس کیمیا به عنوان بازوی ساختمانی گروه مالی گردشگری در همایش «چشمانداز صنعت ساختمان ایران» افتتاح شد.
به گزارش جهان معدن و به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، نخستین همایش و نمایشگاه «چشمانداز صنعت ساختمان ایران» از روز دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران آغاز به کار کرد.
در روز ابتدایی این رویداد، غرفه گروه توسعه عمران و سازندگی پارس کیمیا به عنوان بازوی ساختمانی گروه مالی گردشگری افتتاح شد.
مدیرعامل پارس کیمیا با اشاره به حضور این گروه در همایش و نمایشگاه چشمانداز صنعت ساختمان ایران گفت: پارس کیمیا با ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در بیش از ۱۵ شهر و با تکمیل بیش از ۱۰ پروژه بزرگ تأثیر بسزایی بر اقتصاد محلی داشته است.
غیاثینژاد ادامه داد: براساس جایگاه برنامههای آتی مجموعه، بخشی از توسعه فعالیت آتی ما شامل همکاری با دانشگاهها و نهادهای آموزشی و شرکتهای دانشبنیان و ایجاد فرصتهای کارآفرینی و حمایت از نوآوری در بخش ساخت و ساز را فراهم میآورد.
لازم به ذکر است، نخستین همایش «چشم انداز صنعت ساختمان ایران» با هدف ایجاد محیطی سازنده برای تعامل و هماندیشی میان فعالان صنعت و بخشهای سیاستگذار و ناظر به منظور ارتقای سطح گفتمان ملی در این حوزه به مدت دو روز در هتل اسپیناس پالاس تهران در حال برگزاری است.