20 ارديبهشت 1403
RSSFacebookTwitterLinkedinDiggYahooDelicious

وزیر صمت: باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود

وزیر صمت گفت: هر ماشین‌آلات معدنی که در داخل کشور تولید شود باید خریداری شود، اما اگر ماشین‌آلاتی در داخل کشور تولید نمی‌شود یا در صورت تولید از کیفیت قابل قبول برخوردار نیست از سوی وزارت صمت مجوز واردات صادر خواهد شد.

به گزارش جهان معدن، عباس علی‌آبادی در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به تامین ارز مورد نیاز تولیدکنندگان، اظهار داشت: صنایع در تامین ارز و پشتیبانی مورد حمایت دولت هستند، اما صنایع و تولیدکنندگان باید بتوانند ارز خود را به واسطه صادرات تامین کنند.  

 

وی افزود: کالای صنعتی کالایی است که بتوان آن را صادر کرد، تولیدکنندگانی که بتوانند کالایی با ارزش افزوده بالا تولید کنند و بتوانند کالا را صادر کنند مزیت رقابتی پیدا خواهد کرد. اگر  تولیدکنندگان نتوانند کالای صادراتی تولید کنند نشان می‌دهد کالای آنها کیفیت لازم را ندارد. 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ارتباط با مشکل تولیدکنندگان در ارائه زمان‌بندی مشخص از سوی دولت برای تخصیص ارز تصریح کرد: مسئله زمان‌بندی تخصیص ارز موضوع درستی است، اما به وزارتخانه ارتباطی ندارد و مسئله ملی و به بسیاری از مولفه‌ها مرتبط است.

علی‌آبادی عنوان کرد: دولت تمام تلاش خود را در راستای توسعه صادرات به‌کار گرفته است که یکی از اقدامات در این زمینه برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی است که هر ساله یک بار در ابتدای سال برگزار می‌شود و یک بار در انتهای سال به صورت تخصصی برگزار می‌شود تا تولیدکنندگان بتوانند صادرات خود را توسعه دهند و یکی از اقدامات دولت دعوت 2 هزار و 200 بازرگان به این رویداد بوده است. 

وی با بیان اینکه دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد، حمایت می‌کند، ادامه داد: هر ماشین‌آلات معدنی که در داخل کشور تولید شود باید خریداری شود و ناترازی در کیفیت مورد قبول نیست، اما اگر ماشین‌آلاتی در داخل کشور تولید نمی‌شود یا در صورت تولید از کیفیت قابل قبول برخوردار نیست از سوی وزارت صمت مجوز واردات صادر خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تنوع نرخ ارز  ام‌الفساد مشکلات تولیدکنندگان است، بیان کرد: مسائل و مشکلات کشور باید اولویت‌بندی شود و ابتدا مسائل اصلی و مهم برطرف شود. مسئله تحریم اولویت اصلی کشور نیست، بلکه تنوع نرخ ارز  ام‌الفساد مشکلات تولیدکنندگان است، تمام اختیارات وزیر در چارچوب قانون به استان‌ها تفویض اختیار می‌شود و نیازی نیست مدیران به تهران مراجعه کنند، بلکه لازم است قانون را رعایت کنند. مسائل و مشکلات تولیدکنندگان در سطح ملی منتقل می‌شود، اما اگر مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسائل عینا به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

علی‌آبادی تصریح کرد: امسال به نظر می‌رسد تا 50 میلیارد دلار ارز تامین شود که نسبت به سال گذشته رشد داشته است و اگر کسی ثبت سفارش داشته باشد تامین ارز انجام خواهد شد. برای امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده است و اگر کسی کالایی را صادر کند ارز تولیدکننده مطالبه نخواهد شد.

وی با بیان اینکه باید به سمت اقتصاد تعادلی و بازار رقابت کامل پیش برویم، گفت: در کشور برخی از صنایع به امید برق و انرژی ارزان هستند، اما دیگر انرژی ارزان نداریم. امسال از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده است، بنابراین باید در کیفیت و کمیت جهش داشته باشیم و به نوعی سال رونمایی از ظرفیت‌های موجود در کشور است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: مشکل اصلی شهر اراک آلودگی آب و هوا است، نیروگاه شازند نیازمند فیلتراسیون است و صنایع استان می‌توانند برای این امر کمک داشته باشند تا آلودگی هوای شهر اراک برطرف شود و تا پایان سال آینده شهر اراک از آلودگی پاک شود.

علی‌آبادی خاطرنشان کرد: ایران باید به سمت صنعتی شدن پیش برود، صنایع ایران باید دانش‌بنیان و کیفی باشند، کیفیت در صنعت بسیار مهم است و اولویت در شهر اراک باید تامین آب صنایع باشد، صنعت کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر هدایت شود، کالاهای آساسی باید در جهت تولید استراتژیک و تولید صنعت استفاده شود.

ششمین نمایشگاه توانمند‌ی های صادراتی ایران با حضور رئیس‌جمهور آغاز به کار کرد

ششمین نمایشگاه توانمند‌ی های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۴) با حضور نمایندگان ۶۵ کشور در نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش جهان معدن و به نقل از روابط‌عمومی فولاد خوزستان، ششمین نمایشگاه توانمند‌های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۴) هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور تجار، بازرگانان، شرکت‌ها، سازمان‌ها و فعالان عرصه صادرات کشور، با هدف توسعه صادرات و فتح بازارهای جدید تجاری در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد.

 

در آیین افتتاحیه نمایشگاه رئیس‌جمهور در جمع سفرای مدعو اظهار داشت: این نمایشگاه نشان‌دهنده آن است که جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر نیست و هرگز تحریم‌ها در این کشور به نتیجه نمی‌رسد. ایران در عرصه‌های مختلف می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد. ترجمان این نمایشگاه و رویداد بزرگ اقتصادی، تجاری و صادراتی آن است که ما توانسته‌ایم و بازهم می‌توانیم.

رئیسی تاکید کرد: جریان تحریم نماد ظلم به دولت‌ و  ملت‌هاست. اگر ملتی را با ایجاد تنگنا و تحریم از رسیدن به اهداف خود برای توسعه و پیشرفت بازداشت، به نوعی جنگ است اما نه جنگ نظامی بلکه جنگ اراده‌هاست و ملت ایران در این جنگ اراده کرده با اتکا بر توانمندی ملی تحریم‌ها را پشت سر بگذارد.

گفتنی است، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۴) از هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به مدت پنج روز در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود. صنعت، صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، فرش دستباف، صنایع دستی و گردشگری، دارو و تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و محصولات شیمیایی، صنعت ساختمان و خدمات فنی - مهندسی و گروه پتروشیمی، حوزه‌هایی هستند که در این نمایشگاه حضور دارند. شرکت فولاد خوزستان بزرگ ترین عرضه‌کننده شمش فولادی کشور، در سالن هفت پذیرای بازدیدکنندگان و فعالان عرصه صادرات کشور است.

مراسم معارفه مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران برگزار شد

مراسم معارفه مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران با حضور رئیس هیات عامل ایمیدرو صبح امروز شنبه 25 فروردین ماه1403 برگزار شد.

به گزارش جهان معدن و به نقل از مس پرس، مراسم معارفه دکتر حسین مدرس خیابانی مدیرعامل جدید شرکت ملی صنایع مس ایران امروز با حضور مهندس محمدرضا موثقی نیا رئیس هیات عامل ایمیدرو، هیات مدیره، معاونان، مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران و مدیران مجتمع های تولیدی مس سرچشمه، مس شهربابک، مس سونگون و دره آلو برگزار شد.

 

افزایش تولید و سرعت بخشی به اجرای پروژه ها؛  اولویت شرکت ملی صنایع مس ایران

دکتر مدرس خیابانی در این مراسم، با تاکید بر این موضوع که اولویت اصلی ما در شرکت ملی مس بر دو محور متمرکز خواهد بود، گفت: اولویت نخست ما در شرکت، افزایش میزان تولید و اولویت بعدی سرعت بخشیدن به اجرایی شدن پروژه هاست.

وی با تاکید بر این موضوع که باید بتوانیم معدن را جایگزین نفت کنیم، خاطرنشان کرد: این در حالی است که معدن جایگزینی ندارد. باید به دنبال تعالی مجموعه شرکت ملی صنایع مس باشیم و اولویت ها را فراموش نکنیم.

دکتر مدرس خیابانی در پایان تاکید کرد: امیدواریم که با اتحاد، همبستگی و تلاش به تولید یک میلیون تن کاتد در چشم انداز تولید شرکت ملی صنایع مس ایران نایل شویم.

همچنین مهندس موثقی نیا رئیس هیات عامل ایمیدرو نیز با تبریک عید سعید فطر و تاکید بر این که در فرمایشات مقام معظم رهبری و صحبت های رئیس جمهور و نیز برنامه هفتم توسعه به موضوع معدن و صنایع معدنی توجه ویژه ای شده است، اظهار کرد: با توجه به دستور مقام معظم رهبری در آغاز سال 1403 در خصوص «جهش تولید و مشارکت مردمی» انتظار دارند این امر به طور قطع محقق شود که مهم‌ترین نقطه اتکاء در این خصوص بخش معدن و صنایع معدنی است. لذا وظیفه همه ما به ویژه دوستانی که  در شرکت ملی مس فعالیت می کنند، سنگین است.

وی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دکتر خرمی شاد گفت: امیدوارم دکتر مدرس خیابانی نیز مسیری که در شرکت مس آغاز شده است را با توان بیشتری ادامه دهند.

مهندس موثقی‌نیا با اشاره به این که دکتر مدرس خیابانی از افراد با سابقه حوزه صنعت و در گروه مدیران ارشد محسوب می شوند و پیش از این نیز در وزارت صمت حضور داشته اند، افزود: امیدوارم با درایتی که در ایشان سراغ دارم شاهد رشد روزافزون و توسعه پروژه ها در صنعت مس باشیم.

در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدیه از زحمات دکتر امیر خرمی شاد مدیر عامل سابق شرکت ملی صنایع مس ایران تقدیر بعمل آمد.

یادداشت مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، با نگاهی به شعار سال ۱۴۰۳ و بیانات نوروزی رهبر معظم انقلاب؛ مردم، اتحاد، امید

دکتر امیر خرمی‌شاد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، در یادداشتی، به تشریح رویکردهای محوری این شرکت در سال جدید، با توجه به شعار سال و بیانات نوروزی مقام معظم رهبری پرداخت.

به گزارش جهان معدن و به نقل از مس‌پرس، متن یادداشت دکتر خرمی‌شاد، به شرح زیر است:

بسمه‌تعالی

ماه مبارک رمضان، این فرصت ارزشمند برای تمرین ایمان و بندگی را گرامی می‌دارم و تقارن این ایام و لیالی عزیز را با روزهای فرخندۀ نوروز، به فال نیک می‌گیرم و سال نو را تبریک می‌گویم.

بیانات روشنگر و انگیزه‌بخش «رهبر معظم انقلاب اسلامی» در پیام و سخنرانی نوروزی ایشان و همچنین تاکید دوبارۀ معظم‌له بر موضوع اقتصاد و امر تولید و نام‌گذاری امسال به‌عنوان سالِ «جهش تولید با مشارکت مردم»، برای ما دست‌اندرکاران عرصه‌های اقتصاد و تولید، تذکری دوباره است که بیش از پیش در این عرصه تلاش کنیم. ایشان فرمودند: «اگر ما این توفیق را پیدا کنیم که همت مردم، سرمایۀ مردم، ابتکار مردم، حضور جدّی آحاد مردم را در عرصۀ اقتصادی وارد کنیم، درواقع یک بسیج مردمی در امر اقتصاد بکنیم، تولید هم می‌تواند به جهش برسد.» شرکت ملی صنایع مس ایران در سال گذشته نیز، با هدف رشد تولید و اجرای طرح‌های توسعه و افزایش بهره‌وری، برنامه‌های سنجیده‌ای را تدوین کرده بود که به لطف خدا و همت همۀ کارکنان شرکت مس، شاهد تحقق تمام برنامه‌ها و دست‌یابی به تمامی اهداف مدنظر بودیم و این رویّه در سال نو، با اهتمامی ویژه و بهره‌گیری از همۀ ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها، ادامه خواهد داشت.

یک. تاکیدات معظم‌له بر کلیدواژۀ «مردم» و حضور مردمی در عرصۀ تولید، بیانگر این نکتۀ مهم است که اقتصاد مردمی و مردمی‌سازی اقتصاد، ضرورت اکنونِ کشور عزیز ماست. در ایران بزرگ ما، که سرشار از توانمندی‌های بی‌بدیل و ظرفیت‌های بی‌نظیر است، مشارکت گستردۀ مردم در فعالیت‌های اقتصادی و عرصۀ کار و تولید، بدون تردید می‌تواند راه‌گشای امروز و فردا باشد.

شرکت ملی صنایع مس ایران، به‌عنوان صنعت استراتژیک و راهبردی کشور، که از شمال‌غرب تا جنوب‌شرقِ این مرز پرگهر، با معدن‌کاران جهادگرش، از میدان‌داران عرصۀ اقتصاد است، با اعتقاد به اهمیت حضور مردم در این عرصه و در امتداد برنامه‌های پیشین خود، تمام اهتمام خود را برای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» به‌کار خواهد بست؛ برنامه‌هایی همچون توسعۀ صنایع پایین‌دستی مس با مشارکت بخش خصوصی، همراهی با شرکت‌های دانش‌بنیان، پشتیبانی از کسب‌وکارهای کوچک و حمایت از ایده‌های نوآورانۀ دانش‌آموختگان جوان. در همین راستا، معادن کوچک‌مقیاس شرکت مس نیز، با انتشار فراخوان به مردم واگذار و از توانمندی بخش خصوصی در این زمینه استفاده خواهد شد؛ همچنان‌که در سال گذشته، دو معدن کوچک‌مقیاس شرکت مس به مرحلۀ عقد قرارداد رسید.

پیگیری جدّی طرح‌های بزرگ توسعۀ شرکت ملی صنایع مس ایران در همۀ مجتمع‌های تولیدی، از دیگر راهبردهای اصلی شرکت مس است و قطعاً، از رهگذر توسعه‌های آینده هم، شاهد جهش چشمگیر تولید خواهیم بود.

دو. «اتحاد»، کلیدواژۀ دیگری است که در سخنرانی نوروزی، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بود. ایشان فرمودند: «همۀ ما وظیفه داریم که وحدت ملی را، اتحاد مردم را، اتحاد مردم و مسئولین را حفظ کنیم؛ روزبه‌روز آن را تقویت کنیم.»

شرکت ملی صنایع مس ایران، با اعتقاد به اهمیت اتحاد و با باوری استوار به «توسعۀ پایدار» و وجوهِ محیط‌زیستی، اقتصادی و اجتماعی آن، ایفای «مسئولیت اجتماعی» را همچنان سرفصل همۀ فعالیت‌های خود قرار خواهد داد، تا از طریق بسترسازی برای فعالیت‌های مردم‌محور و با توجه ویژه به حوزه‌هایی همچون کارآفرینی، آموزش و سلامت، برای گسترش عدالت اجتماعی بکوشد و همچنین با خدمت‌رسانی به مردم گرانقدر ایران، بویژه ساکنان بخش‌های کم‌برخوردار در مناطق جوارکارخانه‌ایِ شرکت مس در استان‌های کرمان، آذربایجان شرقی و سیستان و بلوچستان، با ایجاد همدلی اجتماعی، در راهِ تقویت اتحاد ملی گام بردارد.

سه. کلیدواژۀ دیگری که در سخنرانی نوروزی، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بود، «امید» است. ایشان با بیان این‌که «عوامل امیدزا در کشور، بحمدالله کم نیست»، به تعدادی از این عوامل، ازجمله در عرصۀ صنعت اشاره و بر تلاش برای ایجاد امید، تاکید کردند. رهبر حکیم انقلاب فرمودند: «اگر فروغ امید در دل‌ها خاموش بشود هیچ حرکتی اتفاق نمی‌افتد. ما این‌همه ظرفیت برای پیشرفت داریم، این‌همه جوان مستعد داریم، این ملت آماده‌به‌کار و پای کار را داریم، این منابع کم‌نظیر طبیعی را داریم، این موقعیت جغرافیایی ممتاز را داریم؛ ما می‌توانیم پیشرفت کنیم؛ پیشرفت‌های بزرگ…».

شرکت ملی صنایع مس ایران، روایت پیشرفت‌ها و بیان دستاوردهای کشور، بویژه در عرصۀ صنعت و معدن را، رسالت خود می‌داند. در همین راستا، برگزاری مستمر اردوها و ویژه‌برنامه‌های «روایت پیشرفت» در مجتمع‌های چهارگانۀ شرکت مس با رویکردِ امیدآفرینی، خصوصاً برای نسل جوان و نوجوان، در سال نو نیز ادامه خواهد داشت تا این آینده‌سازان میهن عزیزمان، با ظرفیت‌های شگفت‌آور و دستاوردهای گران‌بهای این خاک پاکِ پربرکت، بیشتر آشنا شوند.

همچنین، بهره‌گیری از شیوه‌های گوناگون اطلاع‌رسانی، همچون تولیدات رسانه‌ای، از دیگر راهکارهای شرکت مس در این مسیرِ آگاهی‌بخش خواهد بود تا به بیان رهبریِ عزیز؛ «این صداها را به گوش‌ها برسانیم.»

امیر خرمی شاد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران

پیام تبریک معاون وزیر صمت ورییس هیات عامل ایمیدرو به مناسبت فرا رسیدن بهار طبیعت

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو ؛ متن پیام به شرح زیر میباشد:
 
با استعانت از خالق بی‌همتا، به انگیزه فصل بازآفرینش طبیعت و به پاس همراهی شما عزیزان در سال ۱۴۰۲ که به فرموده رهبر معظم انقلاب سال "مهار تورم و رشد تولید" بود، از همه همکارانم در خانواده بزرگ معدن و صنایع معدنی کشور تجلیل و قدردانی نموده و دست شما همراهان، متخصصان، کارشناسان، مدیران، اصحاب رسانه و همه جامعه هدفی که در یک‌ سال گذشته در راستای اعتلای بخش معدن و سرفرازی ایران اسلامی گام برداشته‌اند، به گرمی می‌فشارم.
در این مجال فرصت را مغتنم‌می‌شمارم و آغاز سال نو هجری شمسی را که با ماه مبارک رمضان ماه، رحمت و نزول کتاب آسمانی قرآن عطر آگین شده را شادباش گفته و از  درگاه ایزد منان برای تمامی ملت شریف ایران به ویژه فعالان بخش معدن و صنایع معدنی سالی سرشار از موفقیت و پیروزی آرزومندم.

امید است با همراهی و همدلی یکدیگر در سال ۱۴۰۳ که مزین به نام “جهش تولید با مشارکت مردم” است، شاهد جهش چشمگیر در این صنعت باشیم و به فضل پروردگار یکتا در سال پیش رو با بهره‌گیری از برکات و نعمات الهی بتوانیم در خدمت رسانی بیشتر و بهتر به مردم کشور عزیزمان ایران موفق و سربلند باشیم.

محمدرضا موثقی‌نیا، رییس هیات عامل ایمیدرو

رشد ۵.۸ درصدی تولید فولاد ایران

انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران آمار تولید فولاد در دوره ۱۱ ماهه نخست سال جاری را منتشر کرد، تولید فولاد میانی در ۱۱ ماهه امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش ۵.۸ درصدی و تولید آهن اسفنجی افزایش ۸.۸ درصدی داشته است.

به گزارش جهان معدن و به نقل از انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، بر اساس گزارش آماری انجمن فولاد در ۱۱ ماهه سال جاری، تولید فولاد میانی (بیلت و بلوم و اسلب) به ۲۹ میلیون و ۳۳۴ هزار تن رسید.

در بخش فولاد میانی، ۱۸ میلیون و ۴۵۲ هزار تن سهم تولید بیلت و بلوم و ۱۰ میلیون و ۸۸۲ هزار تن سهم تولید اسلب بوده است. تولید بیلت و بلوم افزایش ۹.۲ درصدی داشته و تولید اسلب هم ۰.۷ درصد افزایش داشته است.

در گزارش آماری انجمن فولاد، رشد تولید مقاطع تخت فولادی منفی ۰.۱ درصد و رشد تولید مقاطع طویل هم فولادی منفی ۱.۹ درصد اعلام شده است.

تولید مقاطع تخت ۸ میلیون و ۳۲۷ هزار تن بوده که ۷ میلیون و ۸۹۸ هزار تن سهم ورق گرم، ۲ میلیون ۱۶۶ هزار تن هزار تن سهم ورق سرد و ۱ میلیون ۵۳۹ هزار تن سهم ورق پوششدار بوده است. تولید ورق گرم کاهش ۱.۸ درصدی، تولید ورق سرد کاهش ۱.۹ درصدی و تولید ورق پوششدار افزاش ۸.۸ درصدی داشته است.

در ۱۱ ماهه سال جاری، تولید تیرآهن با افزایش ۲.۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۱ میلیون و ۲۰۹ هزار تن رسیده است و تولید میلگرد هم با ۱.۹ درصد کاهش به ۹ میلیون و ۵۳۸ هزار تن رسیده است. تولید نبشی، ناودانی و سایر مقاطع طویل فولادی با کاهش ۹.۳ درصدی همراه بوده است.

تولید آهن اسفنجی نیز طبق گزارش انجمن فولاد با افزایش ۸.۸ درصدی به ۳۱ میلیون و ۴۶۶ هزار تن رسیده است.

تولید گندله نیز با افزایش ۶.۶ درصدی به ۵۳ میلیون و ۱۹۹ هزار تن رسید.

جدول زیر که جزئیات تولید فولاد میانی و محصولات فولادی ایران در دوره ۱۱ ماهه امسال را نشان می‌دهد، ببینید:

رشد ۵.۸ درصدی تولید فولاد ایران

100سری جهیزیه به زوج های جوان شهربابک اهدا شد

همزمان با هفته احسان ونیکوکاری مجتمع مس شهربابک 100 سری جهیزیه به ارزش 40میلیارد ریال به زوج های جوان اهدا کرد.

به گزارش جهان معدن و به نقل از  مس‌پرس، مدیر مجتمع مس شهربابک با اعلام این خبر گفت: هر سری جهیزیه شامل یخچال فریزر، اجاق گاز، تلویزیون ،قالی، پتو و سرویس غذاخوری است که با همکاری کمیته امداد امام خمینی وبهزیستی به زوج های واجد شرایط اهدا شد.

محمودی در تشریح نحوه ی شناسایی واجدین شرایط گفت:با کمک موسسات خیریه، خیرین، معتمدین محلی، بسیج، کمیته امداد، بهزیستی وموسسات حمایتی یک بانک اطلاعاتی بدون محدودیت از افراد مختلف تشکیل شد و بر اساس ملاک هایی متعدد از جمله تاریخ عقد و وضعیت اشتغال و معیشت، این افراد اولویت بندی شدند و افرادی که واجد شرایط لازم بودند جهیزیه را دریافت کردند.

ایشان با بیان اینکه این طرح با شعار«سهم من از جوانی جمعیت» انجام شده است گفت: امیدواریم این اقدامات تاثیری هرچند کوچک در راستای جوانی جمعیت داشته باشد.

مدیر مجتمع مس شهربابک همچنین از اعزام 80 نفر از مددجویان کمیته ی امداد امام خمینی به مشهد مقدس در هفته  نیکوکاری خبر داد وگفت: علاوه بر این اردوی زیارتی، 1000بسته معیشتی نوروزی برای افراد کم برخوردار شهرستان در دست تهیه میباشد و 80 کالابرگ خرید لباس وکفش نوروزی به ارزش 200میلیون تومان به مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست شهربابک اهدا شده است.

گفتنی است مجتمع مس شهربابک در14 ماه گذشته قریب 200سری جهیزیه به زوج های جوان شهربابک اهدا نموده است.

رشد ۵.۸ درصدی تولید فولاد ایران

انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران آمار تولید فولاد در دوره ۱۱ ماهه نخست سال جاری را منتشر کرد، تولید فولاد میانی در ۱۱ ماهه امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش ۵.۸ درصدی و تولید آهن اسفنجی افزایش ۸.۸ درصدی داشته است.

به گزارش جهان معدن و به نقل از انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، بر اساس گزارش آماری انجمن فولاد در ۱۱ ماهه سال جاری، تولید فولاد میانی (بیلت و بلوم و اسلب) به ۲۹ میلیون و ۳۳۴ هزار تن رسید.

در بخش فولاد میانی، ۱۸ میلیون و ۴۵۲ هزار تن سهم تولید بیلت و بلوم و ۱۰ میلیون و ۸۸۲ هزار تن سهم تولید اسلب بوده است. تولید بیلت و بلوم افزایش ۹.۲ درصدی داشته و تولید اسلب هم ۰.۷ درصد افزایش داشته است.

در گزارش آماری انجمن فولاد، رشد تولید مقاطع تخت فولادی منفی ۰.۱ درصد و رشد تولید مقاطع طویل هم فولادی منفی ۱.۹ درصد اعلام شده است.

تولید مقاطع تخت ۸ میلیون و ۳۲۷ هزار تن بوده که ۷ میلیون و ۸۹۸ هزار تن سهم ورق گرم، ۲ میلیون ۱۶۶ هزار تن هزار تن سهم ورق سرد و ۱ میلیون ۵۳۹ هزار تن سهم ورق پوششدار بوده است. تولید ورق گرم کاهش ۱.۸ درصدی، تولید ورق سرد کاهش ۱.۹ درصدی و تولید ورق پوششدار افزاش ۸.۸ درصدی داشته است.

در ۱۱ ماهه سال جاری، تولید تیرآهن با افزایش ۲.۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۱ میلیون و ۲۰۹ هزار تن رسیده است و تولید میلگرد هم با ۱.۹ درصد کاهش به ۹ میلیون و ۵۳۸ هزار تن رسیده است. تولید نبشی، ناودانی و سایر مقاطع طویل فولادی با کاهش ۹.۳ درصدی همراه بوده است.

تولید آهن اسفنجی نیز طبق گزارش انجمن فولاد با افزایش ۸.۸ درصدی به ۳۱ میلیون و ۴۶۶ هزار تن رسیده است.

تولید گندله نیز با افزایش ۶.۶ درصدی به ۵۳ میلیون و ۱۹۹ هزار تن رسید.

جدول زیر که جزئیات تولید فولاد میانی و محصولات فولادی ایران در دوره ۱۱ ماهه امسال را نشان می‌دهد، ببینید:

رشد ۵.۸ درصدی تولید فولاد ایران

صفحه1 از279